Barrikadeturneringa i gang med den tredje sesongen!

 


En nydelig sensommerkveld i september ble den tredje sesongen i Barrikadeturneringa dratt i gang på Solvang hagekoloni. Som vanlig ble det servert mat og denne gang var det deilig gryte med kyllingstrimler med grønnsaker og chili saus. Til maten ble det servert rødvin. Kaffe, dajm kake, marshmallows, twist og potetgull kom også på bordet. Etter innledende bespisning, drikke og siste nytt fra den store verdenen var det klart for den 11.omgangen med Barrikade kl. 19:30

Tydelig nok hadde det vært trent godt over sommeren for det tok usedvanlig lang tid før noen klarte å brekke seg gjennom til det øverste partiet på brettet. Inkludert to luftepauser underveis så vi at vi ikke ville rekke å avslutte i løpet av kvelden og satte strek for en veldig hyggelig aften kl.22:30 Som vi kan se på bildet under så er intet avgjort og alle er i høyeste grad med i kampen om seieren.

Dato og sted for neste spillekveld ble avtalt før kveldens spill tok til og avgjørelsen for dette partiet faller 11.oktober på Enerhaugen.

Barrikadeturneringas tidligere spill og vinnere finner du i denne: Posten
You'll only receive email when they publish something new.

More from Gikkogkom
All posts