Den fjerde sesongen i Barrikadeturneringa har åpnet!

Mandag kveld dro den fjerde sesongen av Barrikadeturneringa i gang, denne gang rett utenfor den flotte nye Klosterenga Park som ble åpnet i sommer.
Det var kvelden hvor myndighetene sendte ut stormvarsel for voldsomme nedbørmengder over mobilen. Det kom mye vann denne dagen, men sjøl gikk jeg tørrskodd både til og fra Barrikadeturneringa..

Etter et aldeles nydelig måltid med Albondigas i nydelig saus og reker i hvitløkssaus inntatt med rødt i glassene påfulgt av deilig hjemmelaget eplekake var det nesten så en fikk behov for å legge seg ned på.
Men etter litt puddring av nesen kom Barrikade- brett og brikker frem.

imageDeltakere i den 15. Barrikadeomgangen før spillet startet og alle var venner.......................................................................................................................
Det ble nok en opplevelse av en annen variant av Barrikadespillet. Anne gikk hardt ut mens de andre spillerne surret rundt nede ved start. Men som så så ofte før, skiftet situasjonen på brettet.
Heming var oppe med tre brikker på den øverste raden og hadde faktisk en brikke rett under mål , og trengte da bare en på terningen for å gå i mål som vinner.
Men nok en gang skiftet spillets gang, de tre andre jobbet godt sammen og fikk presset gikkogkom vekk fra å gå rett i mål.
Og like etterpå var han "hjemme igjen" med alle brikkene.

Ikke lenge etter var det Barbo som lit tidligere hadde vært sperret inne med alle fem brikkene på start, som jobbet seg til en posisjon med tre brikker på den øverste raden, mens ingen av de andre hadde flere enn en brikke langt fremme.
Hun så ut som en klar vinner!
Men fortsatt kjempet Britt med sin egen brikke ikke så langt unna målllinja fra den andre kanten. Og til slutt ble det Heming som for andre gang under spillet tok den hvite sperrebrikken og dermed åpnet for å komme rett i mål. Nå trengte han bare å slå 1 på terningen i neste omgang.
Men før det var Heming sin tur var det Britts tur og hun trengte 2 på terningen for å gå rett i mål....og hun fikk 2.
Dermed vant Britt og det var hennes femte seier totalt i Barrikadeturneringa.
Britt har fem seiere, Barbo og Heming tre og Anne foreløpig ingen.imageSluttstilling Britt vinner med rød, mens Heming hadde grønn, Barbo med gul hadde hele tre brikker like ved mål og Anne med blå litt lengre bak.

Den fjerde sesongen av Barrikadeturneringa fortsetter i september.
Oversikt over hele Barrikadeturneringa finner du HER.


You'll only receive email when they publish something new.

More from Gikkogkom
All posts